сряда, 17 ноември 2010 г.

Motörhead - Orgasmatron

И срядата мина неусетно.
Или усетно. :)

9 коментара:

 1. Отново любимият ми глас, който всъщност не е много глас. :)))

  ОтговорИзтриване
 2. Хъхри, хъхри, ма добре го прави, хехееее!

  ОтговорИзтриване
 3. Чичко ми Леми ще ме извини за лиричното отклонение, ама искам да се оплача, щото само една музикална душа би ме разбрала.
  Фроги, можеше и при тебе, ма много сюрьозни станахте там. :)

  Значи попадам в един форум на сквернословието "И не можах да разбера какво толкова му харесвате на тоя Дио". Най-културно помолих човека друг път да не се излага така и дори го поздравих, белким вдене. Ама тц, като последва половин страница несвързани бълнувания, от които успях да разбера, че песните на Дио не можели да се изслушат дори до средата. И още, че всичките, дето слушаме такава музика, сме някаква секта фанатици, кефещи се на някакви, дето докато реват и лензят, показват сатанински знаци. И ся значи съм в пълен шок, ужас, стрес и всичко от сорта и пред ритуално самоубийство направо. :( Секуро ли му казваха?

  ОтговорИзтриване
 4. Сепуко.

  Ама какво ти пуко, а? Казваш му да го духо и толкоз. :))

  Точе, последният ми дерт е какво мислят за мене някакви си там зелени еуглени. Нито са ми на акъла, нито на положението, нито са ми в къщи, нито в обкръжението. Мноо важно. Карам го на непуко и се спуко да им се смея. :)

  ОтговорИзтриване
 5. АААААААААААААААААААА! Тъкмо тръгна много подходящ поздрав, ахахах.

  http://www.youtube.com/watch?v=n8_rq7bhbkQ

  Юни, сега да не се почувстваш пренебрегнат? не си. :Р

  ОтговорИзтриване
 6. Фроги, се...куро ми беше по-благозвучно от сепуко. Нищо няма да си правя значи и ще продължавам да си слушам с кеф сектантската музика. :)))

  ОтговорИзтриване
 7. Ъъъъъ... може и така, ама на нас с тебе чисто физиологически не ни е възможно. Виж ако на сепуко турнем едно допълнително Т в последната сричка, ще стане подходящо, пхапхаааа. :))

  ОтговорИзтриване
 8. Права си, в шока и ужаса недоразсъдих. :)))

  ОтговорИзтриване
 9. Добро утро, сепукистки!
  Сега да позакуся и ще ви поздравя с нещо :)

  ОтговорИзтриване