понеделник, 8 август 2011 г.

George Thorogood & The Destroyers- Bad To The BoneСпоред Вести и данни на програмата за околната среда на ООН, над 500 хиляди фаса се хвърлят в Средиземно море всеки ден.
Тъкмо рибите се пристрастиха и сега хоп - спират им никотина... Или поне добрите намерения са такива, защото от разните му там ограничения пушачите още повече се нахъсват за радост на морските обитатели.

Аз предлагам да се формират специализирани отряди BTTB / Bad To The Bone /, че все някой трябва да буди страх у нарушителите:Брутната заплата на смелчаците ще е със седем евро повече от заплатата на млад специалист в обсерваторията в Рожен!

8 коментара:

 1. а, това с обсерваторията е много яко. там са истинските кинти и аз не разбирам, Ел, ние кво още се мотаем и не сме кндидатствали?

  ОтговорИзтриване
 2. А, нееее...
  Ако разкарат условието за заплащане ще отида!

  Напълно безплатно мога да участвам в плановите нощни наблюдения на астрономически обекти и явления, стига да има осигурена пържена цаца и печени на огън картофки.

  ОтговорИзтриване
 3. е да, то след сегашната ти заплата е нормално да искаш да се занимаваш малко с балогтовиртелност. то това богатство не се трае вече. :)

  ОтговорИзтриване
 4. Ужассс...
  Такива слухове ли се носят? Че работя? Аз?

  Да не съм чула повече подобни скверни слова!

  ОтговорИзтриване
 5. еми така е.. жълтата преса не можеш я спря. обаче мога да те поканя на разходка с гондола из перловския канал, мисля че ще успееш да забравиш мъката от тези подри репутациорушителни слухове.

  ОтговорИзтриване
 6. ееей, вие червясвате от пари, а аз горкия от немотия кроя планове да отворя някой бардак за допълнителни приходи :(

  ОтговорИзтриване
 7. Под бардак имах предвид аквариум с палави риби, акули и други.

  Мислите ли, че хората ще плащат за да гледат секс между шарани? :)

  ОтговорИзтриване
 8. Юпиии, Ламотски - взимам те веднага за гондолиер!

  Ще гребеш и ще пееш "Топли тела" на Мериън в диско вариант! :)

  пп. Шарански физиономии не мога да гледам, даже ако са се събрали на академичен съвет, пък за секс и зяпнали усти, не ми се и мисли...

  ОтговорИзтриване